Kunst aan de Vaart veiling
Vanaf vrijdag 31 augustus zal hier de Kunst aan de vaart veiling zichtbaar zijn
Over de Kunst aan de Vaart veiling

Catawiki organiseert met Kunst aan de Vaart een online veiling rondom Kunst aan de Vaart. Online kan iedereen bieden op de kunstwerken die in de panden te zien zijn en gemarkeerd zijn met een Catawiki logo. De veiling start vrijdag 31 augustus om 12.00 en sluit zondag 9 september.

Een gedeelte van de opbrengst gaat naar Kunst aan de Vaart en daarmee kunnen in 2019 bijzondere kunstenaars uitgenodigd worden en kunnen kunstenaars in staat gesteld worden een bijzonder kunstwerk te maken speciaal voor de volgende editie van Kunst aan de Vaart.

Bezoek de Kunst aan de Vaart website
Programma 2018

Vrijdag 7 september start de 12e editie van Kunst aan de Vaart in Assen met een openingsconcert door het Jong Kamerorkest Noord aan de kop van de Vaart.

Zaterdag 8 en zondag 9 september 2018
Huizen, tuinen en kantoren zijn open van 11.00 – 17.00 uur. Dan bruist het aan de Vaart van kunst en klassieke muziek. Ruim 40 bewoners ontvangen gastvrij bezoekers en bieden een podium aan 60 kunstenaars en vele jonge musici. Raak in gesprek met één van de 60 kunstenaars.

Kom kijken, genieten en laat u verrassen en inspireren door alles wat de Vaart in petto heeft! En dat is meer dan schilderijen, beelden, prachtige foto’s en de vele huisconcertjes. Het belooft weer een prachtige combinatie te worden van kwaliteit in kunst en ‘gluren bij de buren’.

De toegang is gratis. Nadere informatie en het glossy magazine zijn tijdens het evenement verkrijgbaar in de 4 tentjes aan de Vaart.