De Ultieme Formule 1 Collectie

Bereid u voor op de meest indrukwekkende verzameling Formule 1-memorabilia die we ooit hebben aangeboden.

Met meer dan 250 exclusieve items van enkele van de meest beroemde Formule 1-coureurs, is dit een unieke kans om een collectie te bouwen waar anderen jaloers van worden. In de komende twee maanden zullen we vijf verschillende Formule 1-veilingen organiseren.

Op volle snelheid | 7 - 23 December
We finishen met een ultra-zeldzaam 1994 Ayrton Senna racepak uit de tests vóór het seizoen van 1994, slechts een paar maanden voordat hij tragisch verongelukte. Er is ook een echte achterband van Gerhard Berger van zijn Hockenheim-overwinning in 1994 en één van zijn racepakken!
Ontdek meer
Vierde versnelling | 23 November - 9 December
Naarmate we dichter bij de finish komen, hebben we nog een aantal geweldige items voor u, waaronder nog eens drie exclusieve Senna-items, een McLaren-helm uit 1998 gedragen door Mika Häkkinen en een Benetton achtervleugel uit 1996, gebruikt door Gerhard Berger.
Ontdek meer
Eerste versnelling | 12 - 28 Oktober
Maak u klaar want we trappen het af met een legendarisch stuk Formule 1 geschiedenis en het klapstuk van de verzameling: een Lotus Renault-helm die gedragen is door Ayrton Senna, uit het jaar dat hij de eerste twee overwinningen boekte van zijn carrière.
Ontdek meer
Tweede versnelling | 26 Oktober - 11 November
Naast helmen, racepakken en andere prachtige items die gesigneerd of gedragen zijn door coureurs zoals Alesi, Luyendyk en Irvine, hebben we in onze tweede veiling ook een McLaren-voorruit uit 1988, ondertekend en tijdens een race gebruikt door Senna. De kleine schade aan dit item, dat tijdens een race gebruikt is, maakt het nog bijzonderder.
Ontdek meer
Derde versnelling | 9 - 25 November
Wanneer een item zichtbaar is gebruikt, draagt het alleen maar bij aan de historische waarde, vooral als het werd gebruikt door de legendarische Formule 1-coureur Ayrton Senna. De achterband met gebruiksschade, verkregen na één van Senna's F1 races, is een perfect voorbeeld.
Ontdek meer
Maak je gratis account aan
Bij Catawiki zul je iedere week versteld staan van de indrukwekkende en bijzondere objecten die aangeboden worden. Registreer je vandaag en ontdek onze wekelijkse veilingen, die door ons team van gespecialiseerde experts worden samengesteld.
Heb je al een account op Catawiki? Inloggen