Vertrouwen en veiligheid
Bij Catawiki hechten we veel belang aan uw vertrouwen. Daarom streven we ernaar om u het meest veilige en betrouwbare platform te bieden waarmee u unieke en speciale items online kunt kopen. Hier zijn enkele manieren waarop we bieders een betrouwbare en veilige ervaring kunnen bieden.
Team van in-house experts
Ons team van experts selecteert en verifieert zorgvuldig de speciale items die worden geveild op Catawiki. Dit is om hun echtheid te garanderen en om ervoor te zorgen dat u biedt op items die u niet zomaar in een winkel kunt kopen.
Geverifieerde verkopers en account-veiligheid
Elk van onze verkopers heeft een eigen verkoperspagina, waar u feedback van eerdere kopers kunt lezen. Voor kavels met een hoge waarde vragen we verkopers om een extra verificatieproces te doorlopen. Dit is om frauduleuze kavels op ons platform te voorkomen. Daarnaast hebben we ons eigen team van zwendel- en fraudepreventie-specialisten bij Catawiki. Het is hun taak om elke verdachte activiteit te detecteren en eventuele problemen te voorkomen of op te lossen.
Beveiligde betalingen
Alle betalingen op Catawiki gaan via onze betalingsprovider Stripe, een van de meest gerenommeerde en betrouwbare betalingsproviders ter wereld. Als u een kavel heeft betaald, wordt uw betaling vastgehouden totdat de verkoper bevestigt dat hij het kavel heeft verzonden of klaar heeft gemaakt voor afhaling. Dit zorgt ervoor dat uw betaling te allen tijde wordt beschermd. Nadat u voor een kavel heeft betaald, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de verkoper via de 'Ordergegevens' pagina op Catawiki. Heeft u vragen over de bezorgstatus van uw bestelling of wilt u meer informatie over de verzending, neem dan rechtstreeks contact op met de verkoper.
Toegewijde klantenservice
Onze ervaren, internationale klantenservice staat voor u klaar om u op alle mogelijke manieren te helpen. Als er iets misgaat, wordt u persoonlijk door een van onze medewerkers bijgestaan. We hebben Nederlands-, Engels-, Duits-, Frans-, Italiaans-, Spaans- en Chineessprekende medewerkers.
Bijkomende kosten
Om zo transparant mogelijk te zijn, willen we graag de extra kosten benadrukken bij het kopen op Catawiki. De totale kosten van uw gewonnen kavel bestaan uit drie elementen: winnende bod + verzendkosten + veilingkosten (9% van het winnende bod). De verzendkosten worden bepaald door de verkoper en zijn niet van toepassing als u ervoor kiest om uw kavel op te halen. De veilingkosten van 9% worden gebruikt om u een veilig en betrouwbaar platform te bieden, waar elk kavel is beoordeeld en goedgekeurd door onze experts.
Maak je gratis account aan
Bij Catawiki zul je iedere week versteld staan van de indrukwekkende en bijzondere objecten die aangeboden worden. Registreer je vandaag en ontdek onze wekelijkse veilingen, die door ons team van gespecialiseerde experts worden samengesteld.
Heb je al een account op Catawiki? Inloggen