Vertrouwen en veiligheid
Bij Catawiki waarderen we uw vertrouwen enorm. Daarom willen we u een zo betrouwbaar en veilig platform mogelijk bieden, zodat u uw unieke en verzamelwaardige items zonder zorgen kunt aanbieden. Hier zijn enkele manieren waarop we uw verkoopervaring kunnen verbeteren.
Team van in-house experts
Ons team van experts komt uit heel Europa en zijn elk gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Dus wat u ook wilt verkopen, we hebben iemand die u advies kan geven of vragen kan beantwoorden over de waarde of authenticiteit van uw unieke objecten. Als u items met een hoge waarde verkoopt, kunt u er een minimumprijs voor instellen. Dit is de minimale prijs waarvoor u bereid bent uw items te verkopen.
Betrouwbare en beveiligde betalingen
Alle betalingen op Catawiki gaan via onze betalingsprovider Stripe, een van de meest gerenommeerde en betrouwbare betalingsproviders ter wereld. Als u een kavel heeft verkocht, wordt u pas gevraagd om het te verzenden wanneer de koper de betaling heeft overgemaakt, zodat uw geld te allen tijde veilig is. Dankzij ons flexibele betalingssysteem kunt u ook kiezen hoe regelmatig u uw betalingen ontvangt. Nadat het kavel is betaald, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de koper via de "Verkochte kavels" pagina op Catawiki. Neem rechtstreeks contact op met de koper voor meer informatie over het kavel en de verzendstatus.
Professioneel verkopen?
We maken het gemakkelijk. Als u een bedrijf heeft of als individu professioneel verkoopt via Catawiki, hebben we gespecialiseerde hulpmiddelen om u te helpen uw voorraad en bestellingen te beheren, uw verkopen bij te houden en uw reputatie als verkoper op te bouwen.
Commissiekosten
Om zo transparant mogelijk te zijn, willen we graag de extra kosten benadrukken bij het verkopen op Catawiki. We brengen een commissie in rekening van 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Als tegenprestatie kunnen uw kavels uitgebreid worden gepromoot via marketingcampagnes, onze blog en Facebookberichten, om er maar een paar te noemen. Uw kavel wordt ook gratis naar het Engels vertaald. Als uw kavel niet wordt verkocht, brengen wij geen commissie in rekening.
Word lid van onze enorme community
Met 14 miljoen maandelijkse bezoekers zullen uw speciale items worden getoond aan een groot internationaal publiek van verzamelaars en liefhebbers.
Succesverhalen
Maak je gratis verkoopaccount aan
Bij Catawiki kun je je bijzondere objecten verkopen aan bieders van over de hele wereld! Vul je gegevens in en begin met je registratie.
Heb je al een account op Catawiki? Inloggen