Verdien meer door te verkopen in de Catawiki modeveiling
Begin nu met verkopen
Maak uw gratis verkoopaccount aan
Bij Catawiki kunt u uw bijzondere objecten verkopen aan bieders van over de hele wereld! Vul uw gegevens in en begin met uw registratie.
Heeft u al een account op Catawiki? Inloggen
Bijzondere objecten beschikbaar maken voor iedereen via online veilingen
Weekly auction
300 wekelijkse veilingen
Catawiki is het snelst groeiende online veilingplatform van Europa. Met meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 categorieën, is Catawiki de nummer één website voor het kopen en verkopen van bijzondere objecten.
Auctioneers
194 experts
De veilingen van Catawiki worden zorgvuldig samengesteld door ons team van experts. Zij garanderen een gevarieerd en kwalitatief hoogstaand aanbod aan kavels.
Visitor
14M bezoekers
Catawiki verwelkomt elke maand miljoenen bezoekers van over de hele wereld. Ons platform is beschikbaar in 17 talen, waaronder Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

Catawiki is het perfecte platform om mode online te verkopen. Enkele van de vele kavels die momenteel in onze mode veiling aangeboden worden.

Bekijk de veiling

Hoe te verkopen via Catawiki

Registreren als verkoper

Registreren als verkoper is makkelijk en gratis. Zodra u een account heeft, kunt u zoveel objecten van premiumkwaliteit aanbieden als u wilt.

Dien uw kavel in

Selecteer de veiling die bij uw kavel past. Voeg alstublieft een nauwkeurige omschrijving en duidelijke afbeeldingen toe die uw kavel zo goed mogelijk naar voren laten komen.

Betalingen

Wij zullen u op de hoogte stellen zodra de koper de betaling heeft overgemaakt. U kunt daarna uw kavel binnen 3 werkdagen verzenden. U ontvangt binnen 2 weken na het het verzenden van uw kavel de betaling, mits er geen geschil is met betrekking tot de aankoop.

Verzendkosten

Verzendkosten zijn vrij van commissie. Als verkoper kunt u de verzendkosten voor verschillende bestemmingen aangeven bij het aanbieden van uw kavels.
Wereldwijde verkoopmogelijkheden
€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: bijvoorbeeld door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame.
79 db1adbe29e8ccb241b0ec53cf1dada3d6f6ecfeb landscape
81 dabcac7cf56e2c4fd07716da21bba15a00181612 landscape
83 18341958448510c10372679de28a8f43d5bca79a landscape

Catawiki zal uw kavels via meerdere online advertentieplatforms promoten - Google, Facebook en ons partnernetwerk van blogs en themasites.

Wat kan ik verkopen op de Catawiki Modeveilingen?
Haal als verkoper het maximale uit Catawiki door het indienen van hoogwaardige en speciale damesmode, herenmode, tassen en brillen. Veelgevraagde modemerken zijn Philipp Plein, Givenchy, Gucci, Hermès, Lanvin, Burberry, Louis Vuitton, Tom Ford, Valentino en Versace.
Lees verder
Hoe weet ik of mijn objecten geschikt zijn voor Catawiki?
Wat uw speciale objecten ook zijn, onze veilingmeesters bekijken ze graag, om ze eventueel op te nemen in een van onze veilingen. Alle kavels moeten een minimale geschatte waarde van €75 hebben. De reden hiervoor is, dat onze kopers op Catawiki zoeken naar iets wat niet alleen buitengewoon is, maar ook waardevol. Als u objecten met lagere geschatte waarden wilt aanbieden, raden we aan deze te groeperen en als verzameling te verkopen.
Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld
Begin nu met verkopen