Top 5 alternatieve kerstcadeaus

Nog even en het is weer Kerst. Het lijkt met het jaar lastiger te worden om nog een origineel cadeau te vinden. Boeken, sokken en parfum zijn al jaren de meest gegeven Kerstcadeau's in Nederland. Online veilinghuis Catawiki brengt dit jaar echter uitkomst voor iedereen die met iets origineels wil komen. Bekijk hieronder de top 5 alternatieve Kerstcadeaus voor dit jaar!

1. De tand van een T-rex
In de Natural History veiling van Catawiki kun je meebieden op fossielen van dinosaurussen. Het perfecte cadeau voor iemand die de film Jurassic Park al meer dan honderd keer heeft gezien. Er zijn tal van andere fascinerende voorwerpen in de veiling te vinden, van glimmende ammonieten tot de slagtanden van een mammoet of zelfs een echte tand van een T-rex!

2. Een meteoriet
Wat geef je iemand die alles heeft? Juist! Iets dat niet van deze wereld komt. Op de wekelijkse meteorietenveiling van Catawiki worden talloze zeldzame meteorieten aangeboden. Meteorieten zijn er in vele vormen, maten en kleuren, sommige zijn zelfs verwerkt tot sieraden.

3. Memorabilia
Deze is voor de filmfanaten in uw familie. We hebben het niet over een DVD boxset van 'Sex in de City' of 'James Bond', maar over een echt stukje Hollywood. In de Movie memorabilia veiling van Catawiki vind je bijvoorbeeld gesigneerde foto's van filmsterren, props uit films of originele vintage posters. Hier ga je iemand heel blij mee maken.

4. Retro gaming
Ook computerspelletjes behoren elk jaar tot de meest gegeven kerstcadeau's. Heel afgezaagd! Maar wie origineel wil zijn moet vooral een kijkje nemen op de automatenveiling van Catawiki. Daar vind je bijvoorbeeld jukeboxen uit de jaren 60, flipperkasten uit de jaren 70 of arcadehal spelletjesautomaten uit de jaren 80. Welke man wil dit nu niet in zijn huis?

5. Een diamant
Wat is nou een betere manier om "Ik hou van jou" te zeggen dan door iemand een diamant te geven? In Catawiki's diamanten veilingen vind je diamanten in verschillende vormen, kleuren en maten. Van elk van deze diamanten kan later een mooi sieraad worden gemaakt, maar ze zijn van zichzelf ook al erg elegant en bijzonder. En bijkomend voordeel: diamanten zijn een hele interessante investering! 

Op www.catawiki.nl vind je elke week 35.000 bijzondere objecten.