Koop en verkoop speciale objecten in onze veilingen
Alle veilingen

Openingstijden klantenservice

Of bel het internationale nummer +31 85 8881 501. Voor het internationale telefoonnummer gelden de tarieven van uw telecom provider.

U vindt een antwoord op veelgestelde vragen op Help

Overig

Kunst maakt onderwijs mogelijk

Catawiki organiseert deze week een speciale kunstveiling. De kunstveiling bestaat uit hedendaagse werken van jonge kunstenaars uit verschillende culturen. De opbrengst van deze veiling gaat naar de ABURY stichting. Deze stichting is onder andere actief in het Atlasgebergte. Daar geeft het les aan vrouwen en kinderen in lezen, schrijven en gezondheid. Daarnaast stimuleert ABURY de creativiteit van deze mensen.

De kunstwerken zijn gemaakt door jonge kunstenaars naar aanleiding van het project “Pass on the Flame”. Dit is een project waarbij kunstenaars uit verschillende landen worden uitgedaagd om aan de slag te gaan met het culturele verleden van een vreemd land. Door met hun eigen culturele achtergrond bezig te zijn, geven zij vreemde culturen weer een nieuw leven.

De veiling op Catawiki bestaat uit diverse tassen, schilderijen en houtobjecten van verschillende straatartiesten. De veiling loopt nog tot en met zondag 8 mei en is hier te bezoeken.

Maak je gratis Catawiki account aan

Bij Catawiki wordt u elke week verrast met ons aanbod van bijzondere objecten. Meld u vandaag aan en verken onze wekelijkse veilingen die door ons team van gespecialiseerde veilingmeesters worden samengesteld.

Maak account
Deel dit artikel