Overig

Catawiki hoofdsponsor TT Festival 2016

Met trots presenteren wij dat Catawiki de hoofdsponsor is van het TT Festival 2016. Vandaag zijn de handtekeningen gezet onder deze unieke samenwerking. 

De organisatie van het TT Festival spreekt niet van ‘zomaar een sponsorschap’. Het is een unieke samenwerking tussen Catawiki, het TT Festival en het TT Museum. Gezamenlijk worden er twee bijzondere online themaveilingen georganiseerd. Een algemene motorveiling en een TT Museum veiling. Bij de TT Museum veiling gaat het om bijzondere TT gerelateerde objecten, zoals objecten die gesigneerd zijn door bekende MotoGP rijders of artiesten die op het TT Festival optreden. Catawiki, die haar oorsprong in Assen vindt, wil met deze samenwerking een bijdrage leveren aan het op de kaart zetten van Assen als motorstad en tegelijk haar wekelijkse klassieke motorenveiling te promoten.

 

Aanbieden voor de TT Assen veiling

 

Met de TT Museum veiling ondersteunt Catawiki het museum. De opbrengst van de veiling gaat rechtstreeks naar het TT Museum. Wethouder Ruud Wiersema: ''Dit is een bijzonder mooie samenwerking die bijdraagt aan de ambitie. De ambitie om het TT Festival verder uit te breiden, daarin de samenwerking te zoeken met zoveel mogelijk bedrijven uit Assen, verbinding met het TT Circuit en de motor terug te brengen naar de stad. Deze samenwerking levert een bijdrage aan de economische spin-off voor Assen''. De online themaveilingen starten rondom het TT Festival in Juni. Op de informatieschermen tijdens het festival zullen de veilingobjecten getoond worden.


Persconferentie hoofdkantoor Catawiki in Asssen

Maak je gratis Catawiki account aan

Bij Catawiki wordt u elke week verrast met ons aanbod van bijzondere objecten. Meld u vandaag aan en verken onze wekelijkse veilingen die door ons team van gespecialiseerde experts worden samengesteld.

Maak account
Deel dit artikel
Close Created with Sketch.
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki account aan te maken, kunt u bieden op een van onze 35.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
Registreer nu!