Interviews

Onze beste horloges van de week

Wie zegt dat een horloge alleen nodig is voor het lezen van de tijd? In de vorige eeuw is het horloge een waar statussymbool geworden en tegenwoordig is een horloge het meest populaire modeaccessoire voor mannen. We hebben een aantal van de meest exceptionele horloges voor jou geselecteerd deze week bij ons ter veiling worden aangeboden.


Breguet Classique Tourbillon Grande Complication
Het zal even duren voor je het geld bij elkaar hebt gespaard om deze schoonheid te kunnen betalen maar hij is het waard! Onze veilingmeester heeft deze prachtige gele automatisch opwindbare Tourbillion van Breguet getaxeerd tussen de €70.000 en €92.000 euro! Het is een exemplaar uit de Grand Complication Collection en hij beschikt over een mooi uitgebalanceerde wijzerplaat met een centrale minuten- en urenaanwijzer. Neem de tijd, maar niet te veel, want de veiling sluit op 24 februari. Plaats hier een bod.



Vacheron Constantin
Dit mooie Overseas herenhorloge is het topmodel van het merk. Er zitten twee horlogebandjes bij: krokodil en rubber, zodat je het horloge kan afstemmen per gelegenheid. Bekijk dit prestigieuze horloge hier.



Rolex Daytona

Wist jij dat de Rolex Daytona is geïnspireerd door raceautobestuurders? Hij is uitgerust met een zeldzame racewijzerplaat in de kleur 'blue/arab' met rode subwijzers die niet meer gemaakt worden voor dit horloge. Plaats hier je bod.



Rolex Submariner

De Rolex Submariner kan worden beschouwd als een klassieker onder de polshorloges, hij komt zelfs voor in een aantal James Bond films! Ga voor groen met deze geweldige Submariner en zijn groene lunette.


Als je interesse hebt in deze horloges, neem dan zeker eens een kijkje bij de exclusieve horlogeveiling van deze week. Heb je een horloge die je graag zou willen verkopen? Schrijf je dan in als verkoper.

Maak je gratis account aan
Bij Catawiki zul je iedere week versteld staan van de indrukwekkende en bijzondere objecten die aangeboden worden. Registreer je vandaag en ontdek onze wekelijkse veilingen, die door ons team van gespecialiseerde experts worden samengesteld.
Deel dit artikel
Close Created with Sketch.
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
Registreer nu