Alle veilingen

Openingstijden klantenservice

Of bel het internationale nummer +31 85 8881 501. Voor het internationale telefoonnummer gelden de tarieven van uw telecom provider.

U vindt een antwoord op veelgestelde vragen op Help

Bijzondere kavels van deze week

Olcay Gulsen organiseert Fashionveiling

Deze week organiseren we in samenwerking met Olcay Gulsen, eigenaar van modelabel SuperTrash, een exclusieve Fashionveiling. We hebben de handen ineen geslagen om het Leger des Heils te steunen met een exclusieve fashion veiling. Lees snel verder om te ontdekken welke bekende mode iconen prachtige designer kleding voor deze veiling hebben aangeboden. 

Wat begon als de droom van een jong meisje werd een van de grootste modemerken, niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Met stores en verkooppunten in meer dan 16 landen werd SuperTrash een wereldwijde mode hit. Eigenaar en oprichtster, Olcay Gulsen, wordt gezien als één van de beste modeontwerpsters van Nederland en schuift regelmatig aan als deskundige op het gebied van lifestyle bij het televisieprogramma RTL Boulevard. 

De veiling bestaat uit 26 kavels met prachtige designer kleding welke gedoneerd zijn door bekende mode iconen. Onder andere Bastiaan van Schaik, Danie Bles, Karin Swerink, Cara Schiffelers en natuurlijk Olcay Gulsen hebben iets gedoneerd. Hierbij een kleine greep van de items die op de veiling worden aangeboden.

Gedoneerd door Karin Swerink, hoofdredacteur van Vogue NL

Avondjapon – Gedoneerd door Olcay Gulsen

Gedoneerd door styliste Danie Bles

Deze bijzondere veiling loopt nog t/m dinsdag 28 juni. Bekijk ook onderstaande video waarin alle mode iconen te zien zijn die kleding doneerde voor de veiling.

 

Maak je gratis Catawiki account aan

Bij Catawiki wordt u elke week verrast met ons aanbod van bijzondere objecten. Meld u vandaag aan en verken onze wekelijkse veilingen die door ons team van gespecialiseerde veilingmeesters worden samengesteld.

Maak account
Deel dit artikel