Een ritje op de motor van Ewan McGregor?

Zowel liefhebbers van motoren als Hollywood fanaten kunnen deze week hun hart ophalen. Deze week veilen we namelijk de oude Harley Davidson van Hollywood-ster Ewan McGregor!

Je hoeft niet lang te googelen om er achter te komen dat Hollywood-ster Ewan McGregor een fervent liefhebber van motoren is. De Schotse acteur die mede door zijn rollen in Star Wars en de Moulin Rouge wereldberoemd is geworden, is buiten de filmset bijna altijd op zijn motor te vinden.

     Hollywood ster: Ewan McGregor 

In 2004 reed Ewan McGregor samen met zijn collega acteur Charley Bloom op de motor van Londen naar New York. National Geographic maakte er een TV-serie van onder de naam 'Long Way Round'. Drie jaar later maakten de twee opnieuw een lange trip op de motor. Van het noordelijke Schotland reden ze naar het zuidelijkste puntje van Zuid-Afrika: Kaapstad.

Na afloop van de serie 'Long Way Round' kocht McGregor de exclusieve 1200cc Harley-Davidson. Ruim 5 jaar had McGregor deze Harley in zijn bezit, alvorens hij zijn motor verkocht op een benefietveiling. 

De oude Harley Davidson van Ewan McGregor

Nu, ruim 10 jaar nadat McGregor de Harley-Davidson kocht, wordt de motor geveild op Catawiki. Bekijk snel deze oude Harley Davidson van Ewan McGregor op onze veiling. De veiling loopt nog tot en met  dinsdag 12 juni 2016.