Bijzondere kavels van deze week

Jong talent?

In samenwerking met de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten organiseren we een speciale kunstfotografie veiling. In de veiling vindt u werk van derde- en vierdejaars fotografie-studenten en de laatste twee jaargangen alumni van de academie.  Zo doen ze dus ervaring op met het verkopen van eigen werk en heeft u de kans een bijzondere foto te kopen van aanstormend talent. Wij zette voor u het meest opvallende werk op een rij:

Deze foto werd door Annemiek Schout (1990) gemaakt. De plaat, waarin fraai met kleuren wordt gespeeld, heeft als titel 'Iheomy'.

Robin Alysha Clemens (1992) maakte deze aandoenlijke close-up en noemde de foto: 'Owned By No One'.

Deze bijzondere foto werd gemaakt door Rinske Former (1991) en maakt deel uit van de serie 'It's beautiful when it flies'. Deze kunstfoto draagt als titel 'Georges, France'.

Bekijk snel het volledige aanbod van deze speciale kunstfotografie veiling. De veiling loopt nog tot en met vrijdag 8 juli 2016.

Profiteer van alle voordelen van Catawiki!

Uw aanmelding op Catawiki opent een wereld van mooie, zeldzame en exclusieve verzamelobjecten. Voltooi uw registratie en mis geen veiling meer!

Maak account
Deel dit artikel