Bijzondere kavels van deze week

Jong talent?

In samenwerking met de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten organiseren we een speciale kunstfotografie veiling. In de veiling vindt u werk van derde- en vierdejaars fotografie-studenten en de laatste twee jaargangen alumni van de academie.  Zo doen ze dus ervaring op met het verkopen van eigen werk en heeft u de kans een bijzondere foto te kopen van aanstormend talent. Wij zette voor u het meest opvallende werk op een rij:

Deze foto werd door Annemiek Schout (1990) gemaakt. De plaat, waarin fraai met kleuren wordt gespeeld, heeft als titel 'Iheomy'.

Robin Alysha Clemens (1992) maakte deze aandoenlijke close-up en noemde de foto: 'Owned By No One'.

Deze bijzondere foto werd gemaakt door Rinske Former (1991) en maakt deel uit van de serie 'It's beautiful when it flies'. Deze kunstfoto draagt als titel 'Georges, France'.

Bekijk snel het volledige aanbod van deze speciale kunstfotografie veiling. De veiling loopt nog tot en met vrijdag 8 juli 2016.

Maak je gratis Catawiki account aan

Bij Catawiki wordt u elke week verrast met ons aanbod van bijzondere objecten. Meld u vandaag aan en verken onze wekelijkse veilingen die door ons team van gespecialiseerde experts worden samengesteld.

Maak account
Deel dit artikel
Close Created with Sketch.
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki account aan te maken, kunt u bieden op een van onze 35.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
Registreer nu!