Verkooptips

Ga deze zomer schatzoeken met de Catawiki-app

Of u nu deze zomer uw huis opnieuw gaat inrichten, een roadtrip gaat maken of lekker gaat lezen aan het zwembad, met onze app vindt u alles wat u nodig heeft, waar u ook bent. Hier zijn enkele redenen om deze zomer de Catawiki-app te gebruiken.

Mis nooit meer iets

Of u nu ver van huis bent of in uw tuin zit, u hoeft zich geen zorgen te maken dat u wordt overboden of dat u dat speciale kavel mist. We houden u op de hoogte van uw favoriete items, u kunt uw bestellingen volgen, uw betalingen bekijken en uw meldingen beheren. Het belangrijkste is misschien wel dat we een melding naar uw telefoon sturen als u wordt overboden op een kavel waar u ook op geboden heeft. Op deze manier bent u de concurrentie altijd net een stapje voor zodat u het winnende bod kunt plaatsen.

Bladeren is erg makkelijk

In de zomer probeert u waarschijnlijk zo min mogelijk tijd achter de computer door te brengen en onze app is ontworpen voor gebruikers die onderweg zijn. Bladeren door meer dan 300 veilingen om de vintage zonnebril of de Vespa te vinden die u zo graag wilde, is makkelijk met de eenvoudige navigatie in onze app. Hiermee springt u van de ene naar de andere veiling, van item naar item.

Het is op maat gemaakt voor uw behoeften

Wanneer u de app voor de allereerste keer opent, stellen we u een paar vragen over waarin u bent geïnteresseerd. Deze informatie gebruiken we om het aanbod af te stemmen op uw voorkeuren en items aan te bevelen waarvan wij denken dat deze bij u in de smaak zullen vallen. U kunt ook populaire items, aanbevolen veilingen en uw recent bekeken items bekijken.

Het maakt verkopen nog makkelijker

In de app kunt u foto's maken en ze meteen uploaden, wat nog beter is nu het zomer is, want zonlicht is het beste licht voor foto's. En betere foto's leiden over het algemeen tot meer bieders en daardoor tot een hogere winst. Het is ook niet nodig om de pagina te blijven verversen; we sturen een melding wanneer uw artikel is goedgekeurd voor de veiling en nog een melding nadat het is verkocht.

Het is gratis!

De beste dingen in het leven zijn gratis, en dat geldt ook voor onze app. Gratis om te downloaden, gratis om u te registreren en gratis om items in te dienen voor de veiling. We brengen slechts een commissie in rekening als u daadwerkelijk iets heeft gewonnen of verkocht: 9% veilingkosten (inclusief btw) voor de items die u heeft gewonnen of een commissie van 12,5% (exclusief btw) voor de items die u heeft verkocht.

______________

Download onze app

Deze artikelen vind je misschien ook interessant:

Maak je gratis Catawiki account aan

Bij Catawiki wordt u elke week verrast met ons aanbod van bijzondere objecten. Meld u vandaag aan en verken onze wekelijkse veilingen die door ons team van gespecialiseerde experts worden samengesteld.

Maak account
Deel dit artikel
Close Created with Sketch.
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki account aan te maken, kunt u bieden op een van onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
Registreer nu!