Overig

Hoe veilingalerts je kunnen helpen om te vinden wat je zoekt

Ben je op zoek naar dat ene specifieke object om je collectie compleet te maken? Of merk je dat je elke week naar hetzelfde type objecten zoekt? Bespaar jezelf tijd en laat ons wat van dat werk doen! Als je een veilingalert instelt, brengen we je automatisch op de hoogte als we iets voor je hebben in een van de veilingen. Lees verder om te ontdekken hoe de veilingalerts je kunnen helpen om te vinden wat je zoekt.

Hoe werken veilingalerts?
Veilingalerts zijn geautomatiseerde waarschuwingen, die per e-mail worden verzonden zodra een object waarnaar jij op zoek bent, wordt aangeboden in een van onze veilingen. Je kunt voor meerdere objecten meldingen instellen, maar ook dan krijg je slechts een keer per week een email met alle kavels die aan je zoekwoorden voldoen.

Instellen van veilingalerts
Je kan veilingalerts hier eenvoudig instellen. Je hoeft slechts een of meerdere trefwoorden in te geven. Als je bijvoorbeeld een Elvis-fan bent, dan kun je 'Elvis' invoeren en dit als zoekwoord gebruiken. Als je er zeker van wil zijn dat je niets van de King mist, dan kun je het selectievakje 'zoek ook in de kavelbeschrijving' aanvinken. Hierdoor wordt er zowel in de titels als in de kavelbeschrijvingen gezocht. Als je het vakje open laat, dan wordt er alleen gezocht naar trefwoorden in titels. Je kan je trefwoorden altijd wijzigen of verwijderen. 


Wat gebeurt er daarna?
Elke week zullen we de veilingen voor je doorzoeken. Als we het voorbeeld van Elvis weer gebruiken, dan sturen we je eenmaal per week een e-mail om je te laten weten welke kavels 'Elvis' in de titel en/of de beschrijving bevatten. Op deze manier hoef je enkel je e-mail te lezen om erachter te komen of er iets moois voor je in de veiling zit, zoals een verzamelobject waar je al lang naar op zoek bent, of dat ene speciale object.

Waarom veilingalerts gebruiken?
In plaats van het doorzoeken van elke veiling in je zoektocht naar dat ene speciale object, doen wij dat werk voor je! Veilingalerts zijn een handige manier om op de hoogte te blijven en ervoor te zorgen dat je nooit meer iets van je verlanglijstje misloopt. Ze zijn gratis en eenvoudig in te stellen, en ze kunnen op elk gewenst moment gewijzigd of verwijderd worden.

Klaar om het uit te proberen? Stel je veilingalerts vandaag nog in en we laten het je weten als we iets van je verlanglijstje in de veiling hebben.

Maak je gratis Catawiki account aan

Bij Catawiki wordt u elke week verrast met ons aanbod van bijzondere objecten. Meld u vandaag aan en verken onze wekelijkse veilingen die door ons team van gespecialiseerde experts worden samengesteld.

Maak account
Deel dit artikel
Close Created with Sketch.
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki account aan te maken, kunt u bieden op een van onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
Registreer nu!