Trends

Wat geef je Meghan Markle cadeau voor haar huwelijk?

Aankomende zaterdag, 19 mei 2018, zijn alle ogen gericht op de koninklijke bruiloft van prins Harry en de prachtige Meghan Markle. De meeste mensen zullen thuis naar de feestelijkheden kijken, maar een selecte (en toch behoorlijk grote) groep mensen is uitgenodigd op Windsor Castle. Deze uitnodiging brengt een klein dilemma met zich mee: wat moet je iemand die alles al heeft cadeau geven? Het moet iets unieks zijn, iets ongebruikelijks, iets buitengewoons. Uitgenodigd of niet, wij hebben 5 unieke suggesties voor je op een rij gezet die bij haar persoonlijkheid passen.

1. Vintage zonnebril
In haar nieuwe rol als Britse royal, is Meghan Markle nog beroemder geworden dan ze al was door haar rol als Rachel Zane in 'Suits'. Ze kan dus wel een extra zonnebril gebruiken om zich achter te verschuilen voor paparazzi. In onze oogmodeveiling vind je de meest iconische en unieke zonnebrillen. Van een Fendi uit de jaren 1990 tot een zeldzame Cartier Must Louis met een 18-karaats verguld montuur. Met de initialen “MM” in een arm van de zonnebril gegraveerd, zoals zij dat liet doen met haar Percy-zonnebril, wordt het een nog persoonlijker cadeau.


2. Beatles-memorabilia
Brits staatsburger worden betekent dat Meghan meer moet leren over haar nieuwe thuisland, om te beginnen over The Beatles natuurlijk! The Beatles lieten Groot-Brittannië een belangrijke erfenis na, dus zou het niet mooi zijn Meghan vertrouwd te maken met hun muziek en geschiedenis? Misschien past een 24-karaats vergulde Abbey Road-lp, die oorspronkelijk werd aangeboden aan Paul McCartney, bij de gouden ornamenten in haar huis?  Of een complete verzameling vinylplaten uit onze wekelijkse Beatles-veiling?3. Tignanello-wijn
Vóór haar verloving met prins Harry, stak Meghan veel energie in haar lifestyleblog 'The Tig'. The Tig verwijst naar haar favoriete rode wijn: Tignanello. "The Tig is my nickname for getting it", zei ze ooit, verwijzend naar zowel het moment waarop ze doordrongen raakte van de structuur en diepte van deze wijn, als naar alle andere momenten waarin ze verrast werd door een plotseling inzicht. Op onze wijnveilingen vind je vintage Tignanello-wijnen die fantastisch zijn om cadeau te geven! Wie wil Meghan immers niet iets speciaals geven waar ze blij van wordt?


4. Decoratie voor haar koninklijke huis 
Een nieuw huis inrichten dat zo groot is als Nottingham Cottage, brengt met zich mee dat prins Harry en Meghan Markle veel meubels, decoratie en kunst nodig hebben. Maar die moeten natuurlijk wel uniek en bijzonder zijn, en passen in een koninklijk huis! Wist je dat Meghan gek is op Parijs? Misschien kun je een Parijse spiegel of mantelklok vinden in onze antiek- en curiosaveilingen. En natuurlijk moeten we niet vergeten dat de Britten een voorliefde voor thee hebben. Een theepot is onmisbaar in haar nieuwe huis en een mooi, antiek exemplaar zou een geweldig cadeau zijn.


5. Kalligrafiepen
Voordat Meghan Markle gecast werd als Rachel Zane in 'Suits', verdiende ze haar geld met een bijzondere vaardigheid: kalligraferen. Ze leerde dit tijdens de lessen op de katholieke meisjesschool. In de tijd dat ze veel audities deed, schreef ze uitnodigingen voor het huwelijk van Robin Thicke en Paula Patton en werkte ze onder meer voor Dolce & Gabbana. Meghan vindt nog steeds dat handgeschreven notities een "verloren gegane kunstvorm" zijn. Een kalligrafiepen zou dus een geweldig cadeau zijn voor haar huwelijk! Deze Montegrappa vulpen levert je vast en zeker een handgeschreven bedankje op. Je vindt nog veel meer kalligrafiepennen in onze pennen- en kantoorartikelenveiling.  Ben je niet uitgenodigd op de koninklijke bruiloft? Fans, vrienden en toekomstige familie vinden deze door Meghan Markle geïnspireerde geschenken wellicht ook geweldig! Voor elke trouwerij of bijzondere gelegenheid is het perfecte, unieke cadeau te vinden bij de online veilingen van Catawiki. Elke week komen meer dan 50.000 bijzondere objecten voorbij op onze veilingen. Met een gratis account kun je bieden, kopen en verkopen op onze veilingen. Maak vandaag nog een account aan, en je kunt direct van start.

Meer weten: vintage zonnebrillen | Beatles-memorabilia | kalligrafiepennen

Maak je gratis Catawiki account aan

Bij Catawiki word je elke week verrast met ons aanbod van bijzondere objecten. Meld je vandaag aan en verken onze wekelijkse veilingen die door ons team van gespecialiseerde experts worden samengesteld.

Maak account
Deel dit artikel
Close Created with Sketch.
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
Registreer nu!