Overig

Verdien geld met je website via het Partnernetwerk van Catawiki

Door Simone | 26 februari 2019

Veel bezoekers naar je website trekken is soms lastig, en dan is er ook nog de uitdaging om daar geld mee te verdienen. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten als je partner wilt worden van Catawiki, en hoe je geld kunt verdienen aan je webverkeer.

Wat is Catawiki?

Catawiki is een van de snelst groeiende online veilingplatformen in de wereld, met elke maand meer dan 14 miljoen bezoekers. Catawiki maakt unieke items, zoals kunst in beperkte oplage en zeldzame verzamelobjecten, beschikbaar voor mensen over de hele wereld.

Wat Catawiki anders maakt dan andere verkoopplatformen, is dat elke veiling samengesteld wordt door een expert. Ons team van experts beoordeelt elk object dat wordt aangeboden door de verkopers en bepaalt of het geschikt is voor de veiling. Op deze manier houden we de kwaliteit van de veiling hoog en de selectie gevarieerd.

Wat is het Catawiki partnernetwerk?

Website-eigenaren die meedoen met het Catawiki Partnernetwerk kunnen geld verdienen door advertenties en content van Catawiki te promoten op hun site. Dit werkt het beste bij websites die iets gemeen hebben met Catawiki. Daarom zijn alleen sites die kwalitatief goede content bieden aan hun bezoekers en die inhoudelijk aansluiten bij de veilingcategorieën van Catawiki, geschikt. Ze moeten een minimum ontwikkelingsniveau hebben, een gevestigde structuur en een sterke focus.

Hoe werkt het?

Je kunt je hier aanmelden. Na je aanmelding bekijkt het Catawiki-team je website om te beoordelen of je geschikt bent als partner. Als je site goedgekeurd wordt, krijg je een unieke account dat je toegang geeft tot marketingcampagnes, tracking tools en real-time data over je prestaties.

Met ons promotiemateriaal op jouw site, kun je bezoekers doorverwijzen naar Catawiki. Voor elke bezoeker die een actieve gebruiker wordt of iets koopt, ontvang je commissie. Alle commissie die je verdient, vind je terug op je dashboard. We betalen elke maand uit.

Hoe ziet het commissiemodel eruit?

Je kunt op twee manieren geld verdienen via het Catawiki Partnernetwerk: leadbetaling en commissiebetaling. Leadbetaling betekent dat een vast bedrag wordt betaald voor elke nieuwe gebruiker die een bod doet (bieder) of zijn eerste kavel aanbiedt (kavelaanbieder) binnen 30 dagen na de klik.

Commissiebetaling is een percentage van de provisie die de koper of verkoper betaalt en die je ontvangt als een nieuwe of bestaande gebruiker iets heeft gekocht of verkocht op Catawiki binnen 60 dagen na de klik. Voor nieuwe gebruikers is dit 80 procent, voor bestaande gebruikers 40 procent.

Hoe zit het met het promotiemateriaal?

Als je meedoet aan het netwerk, krijg je toegang tot banners, tekstlinks, contentmateriaal, e-mails en productfeeds die passen bij onze stijlgidsen, en gepersonaliseerde content in Engels, Frans, Duits, Nederlands, Spaans, Italiaans en Portugees. Je kunt gebruik maken van tracking tools voor conent en links, een dashboard dat inzicht geeft in je performance, real-time data en snelle betalingsdiensten.

Bezoek voor meer informatie ons support centrum. We hopen je snel als partner te mogen verwelkomen!

Maak je gratis Catawiki account aan

Bij Catawiki wordt u elke week verrast met ons aanbod van bijzondere objecten. Meld u vandaag aan en verken onze wekelijkse veilingen die door ons team van gespecialiseerde experts worden samengesteld.

Maak account
Deel dit artikel
Close Created with Sketch.
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki account aan te maken, kunt u bieden op een van onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
Registreer nu!