5 gekke kerstcadeaus die je bij Catawiki kunt vinden

By: Radost Kalanova

Nog even en het is weer Kerst. Kijk jij ook zo uit naar de gezellige avonden met vrienden en familie, het heerlijke eten waar je geen genoeg van kunt krijgen en natuurlijk het uitpakken van de kerstcadeaus? Heb jij alle cadeaus al in huis? Het lijkt met het jaar lastiger te worden. Hier bij Catawiki hebben we misschien een oplossing voor je! We willen je laten zien hoe je buiten het kader kunt denken en selecteerden 5 ongewone kerstcadeaus die je bij ons kunt vinden. Lees snel verder.

1. Een tand van een dinosaurus 

Hoe zou iemand reageren wanneer die een fossiele dinosaurus tand uit het papier haalt. Wat dacht je van de tand van een T-rex! Een dinosaurus tand kan een geweldig cadeau zijn voor iemand die van geschiedenis houdt of gewoon graag omgeven is door te gekke objecten.  In onze fossielenveilingen vind je overigs ook ammonieten fossielen, mammoet tanden en nog veel meer! De keuze is aan jou!

2. Een meteoriet

Iemand een stukje universum geven is een ontzettend bijzonder cadeau. Meteorieten zijn er in vele vormen, maten en kleuren, dus er is er een voor iedereen. Bezoek onze wekelijkse meteorietenveilingen om de juiste meteoriet te vinden! 

3. Memorabilia 

We hebben allemaal een vriend of vriendin die gek is op een bepaalde film, acteur of artiest. Bij Catawiki houden we wekelijks veilingen vol met ontzettend gave verzamelbare stukken memorabilia! Van gouden platen, filmrekwisieten, gesigneerde objecten, kleding gedragen door bekende artiesten tot gesigneerde kunstwerken, posters en foto’s, wedden dat je er iets tussen zult vinden wat iemand zal doen schreeuwen van enthousiasme? 

4. Een spelcomputer, maar niet zomaar een spelcomputer 

Je kunt je kerstcadeau keuze dit jaar ook naar een heel ander niveau tillen en iets totaal onverwachts kopen, zoals bijvoorbeeld een flipperkast! Bezoek onze gok- en verkoopautomaten veilingen en maak een gewaagde keuze! 

5. Een diamant

Wat is nou een betere manier om “Ik hou van jou” te zeggen dan door iemand een diamant te geven? In Catawiki’s diamantenveilingen vind je diamanten in verschillende vormen, kleuren en maten. Van elk van deze diamanten kan later een mooi sieraad worden gemaakt, maar ze zijn van zichzelf ook al erg elegant en bijzonder. Neem een kijkje!

---- Dit zijn slechts een paar ideeën. Een kerstcadeau uitzoeken kan ontzettend lastig zijn. Ontdek Catawiki’s oneindige mogelijkheden voor dat ene speciale kerstcadeau hier! ----

 

 

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.